Миналата седмица любимата жена на отново прикова погледите върху себе

...
Миналата седмица любимата жена на отново прикова погледите върху себе
Коментари Харесай

7 тоалета на Амал Клуни, които носим copy/paste в офиса

Миналата седмица обичаната жена на още веднъж прикова погледите върху себе си, появявайки се с тоалет в придирчив цвят като тревисто зелено, което напълно не й попречи да наподобява безупречно елегантно. С лекост Амал превзема и аления килим, само че този път търсим ентусиазъм в ежедневния й дрешник, от който откриваме стилни хрумвания за ни. Нещо повече – бихме ги копирали от глава до пети.
               
on Sep 29, 2019 at 5:37am PDT

От композиция на блуза и пола в неутрални тонове през елегантна рокля в цвят до типичен черен, госпожа Клуни умее да накара и най-семплите облекла да наподобяват изтънчено. Разковничето се крие в дребните елементи. Например – блестящо червен тоалет тя съчетава с аксесоари и връхна дреха в бежово или слага дребен пъстър акцент в аутфит в черно и бяло. ни демонстрира и по какъв начин един прав панталон в туид или каре елементарно може да бъде смесен с черно, с цел да не наподобява доста настойчив, а във всяка една визия удостоверява правилото, че инвестицията в елегантна кожена чанта постоянно си заслужава.



И макар че тоалетите й са надалеч по-обсъждана тематика, тя продължава да въодушевява и с речите си на огромни интернационалните конгреси. Преди дни в Амал за следващ път излезе с изказване в отбрана на публицистите, наблягайки компликациите, пред които са изправени от време на време, с цел да правят работата си. Тя акцентира, че доста постоянно се основава токсична среда, в която те са уязвими, подложени на напън, и по тази причина законите по отношение на тях би трябвало да бъдат преразгледани.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР