Миналата седмица бе забелязан смартфон на Samsung под номер на

...
Миналата седмица бе забелязан смартфон на Samsung под номер на
Коментари Харесай

Нов смартфон на Samsung е сертифициран от TENAA: Galaxy S9+Mini или новия Galaxy А8

Миналата седмица бе видян смарт телефон на Samsung под номер на модела SM-G8750. Смяташе се, че това е Galaxy S9. Сега още един смарт телефон с номер на модела SM-G8850 бе сертифициран от TENAA в Китай. Предполага се, че това може да бъде Galaxy S9+ Mini.

В листата са посочени следните спецификации на телефона: 5,8-инчов Super AMOLED Infinity Display екран с разграничителна дарба на екрана Quad HD + (2960 x 1440 пиксела); 8-ядрен процесор Samsung Exynos 9 от серията 9810 с графичен процесор Mali G72MP18; 4 GB / 6 GB оперативна памет LPDDR4X; слот за карти microSD, който разрешава на потребителите да разширят размера за предпазване до 400 GB.

Освен това, в задната част се вижда двойна камера с 12 MP + 12 MP датчици и LED мълния. А начело е ситуирана 8-мегапикселова предна камера с широкоъгълен обектив и автофокус.

Вариантите за свързване на устройството включват 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac (2.4 GHz / 5GHz), VHT80 МУ-MIMO, Bluetooth 5 (LE до 2 Mbps), GPS с GLONASS, USB 3.1, NFC и MST. Той също по този начин е сертифициран по IP68, осигурявайки резистентност към влияние на вода и прахуляк. Телефонът работи с операционната система Android Oreo и е екипиран с батерия с потенциал 3000 mah и поддръжка на бързо зареждане.

От друга страна, @IceUniverse са разгласили в Weibo пост, че в действителност това е новия Galaxy A8 и че спецификациите са неправилни.

За нас към момента това си е Galaxy S9+ Міпі или Galaxy A8, или нещо друго, защото в случай че спецификациите дават отговор на действителността, в това число и за съществуването на двойна камера с променлива апертура, това ще бъде страховит телефон за тези, които търсят нещо по-компактно.

Samsung SM-G8850 ще се предлага в два цветови разновидността – черен и наследник. Тъй като телефонът към този момент е сертифициран, ние чакаме, че той ще стане формален в идващите няколко седмици.

Имайте поради, че Samsung сега също така работи и над своя нов флагмански смарт телефон Galaxy Note 9. Очаква се, че той ще излезе с 6,3-инчов Infinity екран, чипсета Exynos 9810 / Snapdragon 845, 6 GB RAM и 128 GB непрекъсната памет в базовата си настройка, както и с двойна задна камера и батерия с потенциал 3850 или 4000 mah.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР