Миналата година японският разработчик Хидетака “Swery” Суехиро (разработил Deadly Premonition)

...
Миналата година японският разработчик Хидетака “Swery” Суехиро (разработил Deadly Premonition)
Коментари Харесай

The Good Life – играта, търсеща публично субсидиране за втори път

Миналата година японският разработчик Хидетака “Swery” Суехиро (разработил Deadly Premonition) се опита да впечатли почитателите с първия си автентичен план The Good Life, който търсеше дотация от милион и половина $ чрез портала Fig. За страдание акцията се провали (една трета от парите бе събрана), само че Суехиро увери, че няма да се съобщи. След няколко месеца безмълвие Swery тържествено анонсира, че The Good Life още веднъж ще потърси помощта на почитателите, единствено че в Kickstarter. Кампанията ще стартира през март.
В Twitter шефът на плана дружно с разработчици от студио White Owls и Grounding оповестиха положителните вести: “Ние взехме решение да превърнем нашия краткотраен крах в късмет да създадем The Good Life по-добра. До прекаленост анализирахме и преорганизирахме цялата наша акция и проект, в които въведохме някои сериозни промени.”

Първоначално Swery разказа The Good Life като RPG игра, разрастваща се към изолиран английски град, в който изненадващо се нанася фотограф. Това е Наоми, която след това схваща, че жителите на града се трансформират в кучета и котки през нощта. Според критиците концепцията е завладяваща, само че, наподобява, не задоволително, с цел да заинтересова геймърите. От своя страна Суехиро призна, че началото си имаше своите проблеми – анонсът за играта бе изминал от външен източник и екипът не е бил квалифициран за това. Сега обаче Swery твърди, че връзки с други студия и коренно промененият арт жанр безусловно ще пренесат студиото към неговата цел – сполучлива акция в Kickstarter.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР