Миналата година в Италия, интересът към Полина Паньова е огромен.

...
Миналата година в Италия, интересът към Полина Паньова е огромен.
Коментари Харесай

„Мисис България” Полина Паньова с роля в италиански филм

Миналата година в Италия, ползата към Полина Паньова е голям. Тя е поканена за изявление от холивудската звезда Овидио Мартучи за изявление, малко откакто печели купата „ Мисис България 2018 “ и дни преди присъединяване й в състезанието „ Мисис Свят Трансконтинентал 2019 “ в Съединени американски щати. Снимат пред „ Колизеума” в Рим. Паньова е с короната от „ Мисис България” и грее в рокля на международната дизайнерка Елиза Котюр известна с акциите, които провежда против избиването на животни и потреблението на кожите им за облекла.



Буквално за 24 часа Полина Паньова се трансформира в телевизионна звезда. Интервюто е излъчено в няколко от най-големите малките екрани на Ботуша. Едновременно с това Полина записва няколко клипа, снима фотосесии за каталозите на международни кино къщи, които набират малко известни лица за артисти в нови продукции или единствено за рекламни лица. Преди няколко месеца красивата миска получава предложение да се опитва за дребна роля в италиански филм, само че отхвърля, оправдавайки се със фамилни и професионални задължения.

Второто предложение идва от продуцент на същата компания единствено преди дни.

„ Този път взех решение да опитам. Не съм сигурна дали шансът ще ме навести за трети път. Ще пожертвам и ще опитам. В момента сме в развой на договаряния. Ако се споразумеем, занимавам за Италия, където ще са пробните фотоси. Ако всичко мине по проект, фотосите ще стартират в края на лятото”, сбито разкрива Мисис България.

С Италия я свързват редица участия на стилните сцени, където дефилира в ревюта на международни дизайнери. През лятото Полина Паньова ще дебютира на сцената на Roma Fashion Week. Полина Паньова е лекар по дерматология, ендокринология и експерт по контурна пластика. Главен доктор е на „ Skin Professional Bulgaria “ за България и Европа.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР