Мина повече от месец, откакто Netflix пуснаха четвъртия сезон на

...
Мина повече от месец, откакто Netflix пуснаха четвъртия сезон на
Коментари Харесай

Луцифер, Netflix и въпросите, на които новият сезон трябва да отговори

Мина повече от месец, откогато Netflix пуснаха четвъртия сезон на " Луцифер ". Доста неща се случиха за това време, а измежду тях са, че стрийминг платформата разгласи, че ще има и пети сезон, само че той ще бъде финален.

Феновете пък не са по никакъв начин съгласни с това, тъй като доста харесват сериала и започнаха петиция. С нея упорстват, че в сериала има още самун и не трябва да бъде прекратяван. А подписалите тази петиция не са по никакъв начин малко - над 50 хиляди души.

Надяваме се, че Netflix ще чуе техния глас и ще има и шести сезон. За това обаче е прекомерно рано да приказваме, а ще обърнем внимание на прекомерно многото въпроси, които четвърти сезон остави у нас. Тук е моментът да кажем, че в случай че някой не е гледал четвърти сезон, е по-добре да спре с четенето, тъй като предстоят сюжетни разкрития.

В трети сезон детектив Клоуи Декър (Лорън Джърман) видя дяволското лице на Луцифер (Том Елис) и беше много шокирана. Е, в последния сезон не видя единствено лицето, само че и цялото му " ангелско " тяло. Въпреки това тя не се отхвърли и му разкри какво усеща (в самия край, естествено).

В този миг просто искахме двамата да заживеят дълго и щастливо. Това обаче не се случи, тъй като Сатаната трябваше да се върне в Ада, с цел да въдвори ред измежду демоните. Тук идва и първият огромен въпрос, на който пети сезон би трябвало да отговори - ще се върне ли Луцифер от Ада?

Първоначално сметнахме, че е съвсем несъмнено, че ще се завърне, само че постерът за оповестяването на пети сезон ни разубеди. Причината е, че на него написа See you in Hell (Ще се забележим в Ада), което може да значи, че по-скоро ние ще отидем при Сатаната, а не той при нас.

Тук се поражда и вторият ни въпрос. Ще забележим ли Луцифер и Клоуи като щастлива двойка или тяхната обич е обречена. През последния сезон взаимоотношенията сред тях претърпяха много съществено развиване, което ни зарадва доста, само че в последна сметка връзката им още веднъж наподобява невъзможна.

И тук се питаме дали любовта им е невъзможна, тъй като простосмъртната Клоуи има голямо въздействие над Луцифер, правейки го уязвим. А добре знаем, че той е ангел и е вечен и ненарушим. Теориите към този въпрос са доста, само че няма да се стопираме на тях. Просто ще се надяваме, че петият и финален сезон ще ни даде отговор.

Последното, което се питаме, е дали Чарли, синът на Аменадийл (Д.Б. Уутсайд) и Линда (Рейчъл Харис), ще има някакви суперсили. Защото, както знаем, татко му е ангел, до момента в който майка му елементарен човек. Историята към Чарли също е доста забавна и единствено към нея може да бъда изработен цялостен нов сериал. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР