Милиони американци в източната половина на САЩ може да ги

...
Милиони американци в източната половина на САЩ може да ги
Коментари Харесай

Бурята през уикенда може да създаде тройна заплаха от тежко време, сняг, проливен дъжд в източната част на САЩ

Милиони американци в източната половина на Съединени американски щати може да ги чака разпилян уикенд, защото компютърните модели стартират да се съгласяват, че разрастващата се система за стихии може да докара до изобилен сняг, тежко време и пороен дъжд за няколко дни.

Центърът за прогнози на FOX акцентира, че до системата остават още няколко дни и са евентуални някои промени. Обикновено едвам след към 72 часа обсегът на огнището на тежка метеорологична зараза се вижда по-добре.

Компютърните модели демонстрират дъна с ниско налягане, която се гмурка от западната част на Съединени американски щати по-късно тази седмица, която по-късно ще провокират развиването на ниска повърхнина над централните равнини в петък.

Където се развие тази ниска повърхнина ще бъде от основно значение при определянето кой вид превалявания падат над дадена област – без значение дали е дъжд или зимно време.

Прогнозният център на FOX споделя, че е допустимо неприятно време на юг заради системата от стихии. Основната опасност наподобява е от стремителен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР