Милионерският наследник Християн Гущеров вече е с възобновени шофьорски права,

...
Милионерският наследник Християн Гущеров вече е с възобновени шофьорски права,
Коментари Харесай

Върнаха книжката на пияния Гущеров, изтърпя наказанието си за автомобилно меле и масов бой в „Бояна”

Милионерският правоприемник Християн Гущеров към този момент е с обновени шофьорски права, откакто изтече присъдата му за зрелищното пътно меле и всеобщ пердах с негово присъединяване, разиграл се на 20 януари 2018 година Преди дни 31-годишния брачен партньор на плеймейтката Светлана Василева самичък се е явил в КАТ, с цел да получи от гишето за наказателна отговорност отнетата му преди 2 години шофьорска брошура.

Представител на „ Пътна полиция ” призна пред „ Уикенд ”, че синът на милионера и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия Добромир Гущеров почтително е платил наложената му административна санкция от 2000 лв.. Така Християн към този момент е на чисто с органите на реда и може самичък да кара първокласните си коли. Запознати разкриха, че Гущеров-джуниър е поръчал от Германия финален модел джип „ Мерцедес ” GLS за близо 300 000 лв., с който към този момент кръстосва из софийските улици. В остарелия му джип се возят охранителите му, които го ескортират.
Християн Гущеров попадна в полицейските летописи, откакто бе задържан през януари 2018 година дружно с шестима други мъже поради

всеобщ пердах на оживена улица

в тузарския столичен квартал „ Бояна ”. Свидетел на изцепката му стана и неговата обичана Светлана Василева, която бе в дъното на панаира.
Хулиганският конфликт, приключил с всеобщи арести, започва в чалга дискотеката „ Домби бар ” в ранни зори. Тогава, съгласно полицейското следствие, зародило сдърпване сред компанията на Християн Гущеров и люлинска тайфа, предвождана от братята Боксовете. Според очевидци на мелето, боят зародил поради Светлана Василева, защото един от люлинските агресори имал взимане -даване с плеймейтката.
Гардовете на милионерския наследник съумели да го измъкнат дружно с обичаната му от „ Домби бар ”, проправяйки си път с юмруци. Люлинци обаче ги подгонили с два автомобила. Настигнали ги след бул. „ България ”, малко преди оживеното кръстовище на „ Бояна ”. Свидетели на зародилия всеобщ пердах стават патрулиращи служители на реда от Шесто РПУ. Ченгетата незабавно викат още патрулки за подкрепление. За да избегне ареста си, очевидно пияният и несъответстващ съгласно полицейските чиновници

Християн Гущеров опитва да избяга,

като при маневра блъска на заден ход с джипа си един от полицейските коли. Впоследствие Гущеров отхвърля да даде проба за алкохол и опиати, както и персоналните си документи за инспекция и е тикнат в ареста. А един от задържалите го служители на реда в началото свидетелства, че Християн му е протегнал ръка, само че по-късно заличава написаното в рапорта си.
Така Гущеров-джуниър се отърва от дело за безчинство с особена смелост и бе глобен само като извършител на Закона за придвижване по пътища – остана без шофьорска брошура за 2 години и заплати санкция от 2000 лв..
Нападателите на милионерския правоприемник също са се разминали без сурови присъди, научи „ Уикенд ”. Дни след мелето Гущеров и телохранителите му постигнали съглашение с хората на Боксовете да не се топят един различен в полицията и да изтеглят подадените тъжби против съперниците си. Така всички останали забъркани в екшъна бяха

наказани на по 6 месеца пробация

по бързата процедура, а наказванията им от дълго време изтекоха.
Близки до Християн Гущеров описаха пред „ Уикенд ”, че след 24-часовия му арест в килията на Шесто РПУ, милионерския правоприемник внезапно прекратил визитите си в настоящи нощни заведения. Гущеров-младши наложил и на Светлана Василева възбрана да обикаля кръчмите.
Миналата пролет знойната русокоска роди щерка си Анелия-Добромира, а година по-рано се ожени за Християн на обилна сватбена гала. Неотдавна известната с прякора си Гонзовица плеймейтка сподели в телевизионното предаване „ Черешката на тортата ”, че откогато е с Християн, е трансформирала ценностната си система и доста се срами от разпътното си минало.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР