Милионерската съпруга Светлана Гущерова изплака, че е получила заплаха, че

...
Милионерската съпруга Светлана Гущерова изплака, че е получила заплаха, че
Коментари Харесай

Сигурността на Светлана Гущерова е застрашена

Милионерската брачна половинка Светлана Гущерова изплака, че е получила опасност, че ще бъде залята с киселина. Заплахата надалеч не е нейна небивалица и е напълно действителна. Към днешна дата със случая се е заело Министерство на вътрешните работи и се чакат арести до дни.

 

Междувременно Гущерова разгласи обществено, че се опасява за живота си, откакто е била застрашена, че ще бъде залята с киселина. Разкрива, че се е обърнала към полицията за помощ и подпомагане, само че се опасява освен за личния си живот, а и за този на цялото й семейство и откровено се надява органите на реда да одобряват драговолно работата си по този случай и индивидът, изравен зад опасността да си получи заслуженото.

Само ден по-късно, русокоската означи в Инстаграм, че опасността е пристигнала от другарка, само че отхвърли да издаде повече детайлности. Тя се извини, че не може да отговори на всички известия и благодари за получената поддръжка. Признава, че в никакъв случай не е вярвала, че толкова доста хора ще й пишат и ще проявят съпричастност. И не на последно място поучава: „ Пазете се от „ другари “, защото те постоянно стават най-големите предатели! “

 

И тук поражда въпросът коя е възможната й другарка, която я е заплашила. Откакто се омъжи за Гущеров, еротичната моделка не поддържа връзка с доста приятелки и си стои най-вече вкъщи. Редовен посетител в дома на многодетното семейство е само Азис, който е извънредно непосредствен и с двамата съпрузи, само че надали опасността е пристигнала от него.

 

След двете изявления на русокоската, последва и трета, подкрепена със фотография, на която се вижда по какъв начин русокоската лежи на болнично легло с абокат на ръката. От фрагмента излиза наяве, че е с болнична нощница и е готова за интервенция, само че не излиза наяве дали се е поболяла от нерви или някой е изработен несполучлив опит да й навреди. Разбира се не е изключено и още веднъж да е бременна.

 

Прави усещане, че милионерската брачна половинка е изтрила две от околните си приятелки в обществените мрежи – Теодора Великова и Елисавета Ставрева, които взеха присъединяване в „ Ергенът “ 2. Не се схваща обаче каква е повода за завършилото им другарство и дали някоя от двете е обвързвана със опасността, само че е реалност, че това се е случило напълно скоро. Само допреди няколко месеца Гущерова непрекъснато им слагаше сърца и им изпращаше целувки.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР