Милионерът Лазгин Маджид изгони от дома си Христина Витанова след

...
Милионерът Лазгин Маджид изгони от дома си Христина Витанова след
Коментари Харесай

Турския милионер Лазгин изгони бившата на Благо Джизъса!


Милионерът Лазгин Маджид изгони от вкъщи си Христина Витанова след всеизвестен скандал. Причина за раздялата се оказала невярност от страна на богатия турчин.

Бившата на Благой Георгиев е известна със мощната си ревнивост и щом разкрила, че гаджето й спи с друга, се разбесняла страховито. Милионерът пък й показал вратата и я изгонил от вкъщи си. Той я блокирал и в профилите си в обществените мрежи, с цел да не може да го дебне оттова какви ги прави.

била унищожена от обстоятелството, че още веднъж се оказала рогоноска. Тя има горчив опит около дългогодишната си връзка с Благой Георгиев, който я заряза бременна в петия месец с първото им дете, с цел да мачка чаршафите с фолк певицата Лияна. След като й се насити, се прибра назад при Христина.

Но това надалеч не означавало, че си кротувал. Джизъса се стараел единствено до ушите й да не доближават клюките за похожденията му. Но по този начин или другояче, това все се случвало, защото все някой съумявал да я осведоми.

Покрай непрекъснатите му изневери, някогашната гимнастичка станала страхотна ревнивка, защото не можела към този момент да има вяра на мъжете.

С турския милионер Лазгин не било по- друго. Витанова непрекъснато го дебнела да не би да й изневерява. За най- дребното съмнение, че кръшка, му крещяла. Но очевидно несъразмерната ревнивост и съмнение са изиграли неприятна смешка на Христина. Богатото й гадже взело, че в действителност кривнало настрана с друга. Щом го сгащила, някогашната на Джизъса излязла от кожата си. Но Лазгин побързал да я изхвърли от вкъщи си, с цел да си спести спомагателни главоболия.

Така Витанова и децата й се прибрали назад в баровската къща, която Благой Георгиев им остави, когато се разделяха.

В момента някогашната гимнастичка плаче на рамото на най- положителната си другарка Алисия, която не е в доста по- положително състояние.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР