Милионерът Добромир Гущеров развърза кесията си и отпусна по-висока издръжка

...
Милионерът Добромир Гущеров развърза кесията си и отпусна по-висока издръжка
Коментари Харесай

Свекърът на Светлана Гущерова дава 50 бона на месец дневни на сина си

Милионерът Добромир Гущеров развърза кесията си и отпусна по-висока прехрана на многодетното семейство на сина си Християн и Светлана. Бившият червен народен представител не утвърждава каква жена си избра синът му, само че все пак не може да ги остави да вървят голи и гладни.

Свекърът на някогашната плеймейтка им спря кранчето с финанси още след сватбата. Той дава на сина си месечна прехрана, която пораства след всяко внуче.



След четвъртото дете, което Светлана Гущерова роди в края на юни, свекър й е вдигнал парите им на внушителните 50 000 лв. месечно. Тази месечна прехрана би трябвало да покрие разноските на младото семейство. Отделно той плаща и заплатите на водачите, чистачките и бавачките на Гущерови. Бившият народен представител поема и част от екскурзиите на сина си и жена му, които нормално отмарят в прилежаща Гърция, или отскачат до Италия, написа " Уикенд ".

Гущерова издаде по какъв начин се споделя бебето и на кого е кръстено СНИМКА

Причината за даването на пари месец за месец е любовта на Християн към хазарта, твърдят осведомени. Овалният баровец прахосва всичко, което има. Това е повода татко му да не му дава достъп до милионите на фамилията и от там потеглят слуховете за банкрут на младите Гущерови, които не са оставени на произвола на ориста, само че и не могат да харчат свободно милионите на Добромир, написа още изданието.



За да се хареса на свекъра и свекървата си пък, Светлана кръсти дъщеря си Анелия-Добромира, а година и половина по-късно, когато роди още веднъж, кръсти и сина си с името Добромир. След това на бял сват се появиха Кристиан-Валентин и Валентина. Милионерът е виждал единствено един път дребната Анелия-Добромира, когато беше на няколко месеца.

Гущеров-старши приема като родна доведената си внучка, която се споделя Диана. Именно на нея дядото е приписал част от парцелите си. Не по този начин топла е връзката му със снахата Светлана Василева. Милионерът даже не се появи на сватбата на някогашната плеймейтка и сина си, а малко по-късно ги изгони и от палата си в " Бояна ", който впослествие продаде. Днес младите Гущерови живеят чартърен, като рентата се заплаща от най-стария член на семейството.

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР