Милиардерската наследница Парис Хилтън отговори на интернет недоброжелателите, които се

...
Милиардерската наследница Парис Хилтън отговори на интернет недоброжелателите, които се
Коментари Харесай

Парис, защо детето ти има такава огромна глава?

Милиардерската наследница Парис Хилтън отговори на интернет недоброжелателите, които се бъзикат с голямата глава на нейното момченце Финикс.

Баровката показа фотография със синчето по време на първото му пътешестване до Ню Йорк, само че коментаторите незабавно се концентрираха върху главата на детето.

„ Да не би да има енцефалит? “ попита почитател. „ Подобно е на това, което наподобява, не се пробвам да бъда недодялан, само че не наподобява обикновено. “

Хилтън отвърна на критиците, откакто консуматор на обществената мрежа TikTok сътвори видео в отбрана на 42-годишната Хилтън и нейното 9-месечно бебе.

„ Има заболели хора на този свят “, разяснява видеото тя. „ Ангелът ми е изцяло здрав. “

Тя добави: „ И да, несъмнено, той е бил на доктор, просто има огромен мозък “

По-късно Хилтън показа изказване в своята история в своя инстаграм профил в отговор на негативността.

„ Живеейки живот в светлината на прожекторите, мненията са неизбежни, само че насочването към моето дете или към някой различен е недопустимо. Това наранява сърцето ми по-дълбоко, в сравнение с думите могат да опишат. Работих интензивно, с цел да обработвам среда, която е напълно за обич, почитание и приемане и чакам същото в подмяна. “, написа тя.

Тя продължи: „ Финикс е моят свят и е най-голямата благословия в живота ми. Всеки ден с него е увещание за това, което в действителност има значение. Трудно е да се разбере, че има хора, които биха се насочили към такава непорочност. Надявам се, че хората могат да се отнасят един към различен с повече добрина и съпричастност. “

Парис и брачният партньор ѝ посрещнаха Финикс посредством сурогатна майка през януари.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР