Милиардерката-филантроп Макензи Скот се ожени повторно след нейния грандиозен развод

...
Милиардерката-филантроп Макензи Скот се ожени повторно след нейния грандиозен развод
Коментари Харесай

Бившата съпруга на Джеф Безос се омъжи за учител

Милиардерката-филантроп Макензи Скот се ожени наново след нейния величествен бракоразвод с създателя на Amazon Джеф Безос преди 2 години, написа New York Times.

Макензи Скот, която е измежду най-богатите дами в света, в този момент се омъжи за преподавател.

Тя е изявена филантропка, като към този момент е дарила над 4 млн. $ от положението си за благотворителни дела. Сега тя още веднъж изрази желание да подари по-голямата част от положението си, което възлиза на към 53 милиарда $.

Новината за брака ѝ с Дан Джует беше оповестена на уеб страницата на благотворителната ѝ организация Giving Pledge (Гивинг пледж). В писмо, оповестено на уеб страницата, Дан Джиет, учител по естествени науки в влиятелното учебно заведение в Сиатъл, съобщи, че е „ признателен за изключителната привилегия да стане част от благотворителната активност на брачната половинка си, тъй като даренията имат капацитет да създадат толкоз доста положително, когато се споделят. "
 Бившата брачна половинка на Джеф Безос се омъжи за преподавател

„ Дан е страховит и аз съм благополучен и разчувствуван и за двамата “, споделя мнението си за новия брачен партньор на някогашната си Джеф Безос.

В страницата на Скот в " Амазон " написа, че в този момент живее в Сиатъл с четирите си деца и новия си брачен партньор Дан, който преподава в същото учебно заведение, в което учат децата ѝ.

Когато Джеф Безос и Макензи Скот се разведоха през 2019 година, той беше най-богатият човек в света. Според съглашението за развода тя получи четири % от дяловете в „ Амазон “.

Макензи Скот, която е на 50 години, в този момент е на 22-о място по благосъстояние в света с 53 милиарда $, съгласно „ Форбс “. Джеф Безос още веднъж е отпред на класацията със 177 милиарда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР