Милиардерът Васил Божков ще води две от листите на своята

...
Милиардерът Васил Божков ще води две от листите на своята
Коментари Харесай

Божков водач на две листи. Чакат го да се върне

Милиардерът Васил Божков ще води две от листите на своята партия " Българско лято " на изборите за 46-и парламент на 11 юли.

Това заяви партийният водач Борил Соколов при внасянето на подписи в Централната изборна комисия за регистрацията на партията съобщи Българска национална телевизия. Соколов обаче не посочи кои листи ще оглави Божков. Очаква се обаче милиардерът да се върне за изборите в България.

" Българско лято " не взе участие директно в изборите на 4 април, защото правосъдната й регистрация се забави и партията не съумя да се запише в ЦИК в точния момент. Партията на Божков употребява лиситите на " Българско национално обединяване на чалгаджията Георги Георгиев - Готи. БНО получи получи 2.95% (94 515 гласа).

Този път задачата ни е да преминем 4-процентовата преграда за влизане в Народното събрание, изясни през днешния ден Соколов.

Междувременно Васил Божков разгласи на страницата си във Facebook самобитен кастинг за претенденти за депутати от чужбина за 46-ото Народно заседание. " Ние имаме вяра, че България е там, където има даже един българин. В полемиката за бъдещето на страната ни би трябвало да могат се включат всички българи, без значение къде живеят. България е на всички места. Станете първите кандидат-депутати от чужбина ", се споделя известието. За задачата мераклиите би трябвало да попълнят формуляр с данни и да изпратят автобиография.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР