Милиардерът, създател на автомобилната компания Тесла (Teslа) и собственик на

...
Милиардерът, създател на автомобилната компания Тесла (Teslа) и собственик на
Коментари Харесай

Мръсно обвинение срещу Илон Мъск, ще се измъкне ли милиардерът

Милиардерът, основател на автомобилната компания " Тесла " (Teslа) и притежател на галактическата компания Спейс Екс (SpaceХ) Илон Мъск, отхвърли обвиняванията против него в полово посягане.

Обвиненията против Мъск са свързани с случай от 2016 година, когато по време на полет до Лондон той изискал масаж в стаята си и предложил секс на служителката.

Най-богатият човек в света отхвърля изказванията като “напълно погрешни ” и ги дефинира като " политически стимулирани ". Мъск декларира, че в предишното е дал своя вот за демократите, тъй като са били “партия на добротата, ” само че, откакто са се трансформирали в “партия на разделянето и омразата ”, към този момент не може да ги поддържа и ще гласоподава за републиканците.

Стюардесата от въпросния полет е работила като член на екипажа на компанията " Спейс Екс ", a условието било тя да бъде и масажистка.

Не се оповестява името й, само че съгласно интернет изданието “Инсайдър ” две години по-късно анонимната стюардеса и най-богатият в света са постигнали извънсъдебно съглашение за 250 000 $, което включва и уговорка за опазване на дискретност.

Сара Нелсън от синдиката на стюардесите подлага на критика Мъск, като уточни, че предприемачът счита, че " благосъстоянието му дава правото да прави всичко, което пожелае, само че би трябвало да знае, че корпоративна Америка към този момент не има властта, която се опита да вземе от служащите, тъй като те са осъзнали цената и силата, която имат дружно ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР