Милиардерът Илон Мъск е уверил Европейската комисия, че Туиър (Twitter)

...
Милиардерът Илон Мъск е уверил Европейската комисия, че Туиър (Twitter)
Коментари Харесай

Ще играе ли Илон Мъск по правилата на ЕС

Милиардерът Илон Мъск е уверил Европейската комисия, че " Туиър " (Twitter) ще продължи да съблюдава строгите европейски правила за надзор на противозаконното онлайн наличие. Това обявиха източници от Европейска комисия пред Ройтес, откакто като предходната седмица обществената мрежа стана негова благосъстоятелност и той пое ръководството й.

Мъск е декларирал пред еврокомисаря Тиери Бретон, който дава отговор за вътрешния пазар, че възнамерява да се съобрази със законодателството в блока във връзка с противозаконното наличие.

Elon Musk says Twitter verification process " is being revamped right now "
— BBC News (World) (@BBCWorld)
Самоопределящият се абсолютист (пълен последовател, бел. ред) във връзка с свободата на словото се е съгласил да организира среща с Бретон, който е и някогашен френски финансов министър, през идващите седмици, показаха неназовани представители от Европейски Съюз пред Ройтерс.

Размяната пристигна, откакто Бретон обърна внимание в петък, че обществената мрежа би трябвало да извършва законодателството на Общността.

" В Европа птицата (прави съпоставяне със признака на обществената мрежа – дребна птица, бел. ред.) ще лети съгласно нашите правила на Европейски Съюз " написа Бретон в " Туитър " в петък.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР