Милиардерът Джон Хенри е готов да продаде Ливърпул, но само

...
Милиардерът Джон Хенри е готов да продаде Ливърпул, но само
Коментари Харесай

Собственикът на Ливърпул обмисля да продаде клуба

Милиардерът Джон Хенри е подготвен да продаде Ливърпул, само че единствено на цена над 2 милиарда $, твърди вестник " The New York Post ".
Американският предприемач, който има и бейзболния Бостън Ред Сокс, приема скрито предложения, въпреки никой от клуба да не е изявил нищо обществено.
Той постоянно е твърдял, че клубът не се продава, а неговите шефове даже считат, че 2 милиарда е ниска цена за пазара сега.
Отборът сигурно би приел спомагателни вложения, само че няма логичност да бъде продаван в случай, че се развива сполучливо през последните няколко сезона.
Нито Джон Хенри, нито някой от представителите на " Fenway Sports Group " е бил открит за коментар, оповестява вестникът.
Информанията идва единствено няколко месеца, откакто " Sportsmail " разкри, че братовчед на притежателя на Манчестър Сити шейх Мансур е направил опит да закупи Ливърпул.
Шейх Халед Бин Зайед ал Нехаян е предложил 2 милиарда за Ливърпул, като представители на двете страни са се срещнали в края на 2017 и началото на 2018 година Сделката обаче е пропаднала и в последна сметка статуквото се запазило.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР