Милиардер от е обвинен във вторник за клевета срещу монархията,

...
Милиардер от е обвинен във вторник за клевета срещу монархията,
Коментари Харесай

Милиардер в Тайланд обвинен в клевета срещу монархията

Милиардер от е упрекнат във вторник за клюка против монархията, откакто сложи под подозрение несъразмерната взаимозависимост на държавното управление от от компания, обвързвана с кралското семейство, заяви Агенция Франс Прес.
Танаторн Жуангроонгруангкит, създател на към този момент разформирована партия, разгласява видео във Facebook през януари, в което пита дали Тайланд не се обляга прекомерно мощно на Siam Bioscience за акцията си за имунизация.
Компанията е благосъстоятелност на Бюрото за благосъстоятелност на короната, което ръководи многомилиардното положение на кралското семейство.
 Заради облага с храна на стомах, в Тайланд стигнаха до неповторима машинация Заради облага с храна на стомах, в Тайланд стигнаха до неповторима машинация
Суши верига предложи безвъзмездна храна на всеки, в чието име попадат китайските писмени знаци " Gui Yu ", означаващи " сьомга ". В резултат на...
Във вторник полицията упрекна Танаторн в засегнатост на кралските особи и компютърно закононарушение поради видеото, само че той не се отхвърли.
" Има позитивен резултат - поощряване на държавното управление да преоцени политиката за имунизациите за ръководство на обстановката с COVID-19. Няма нищо притеснително ", сподели той, откакто беше упрекнат.
" (Полицията) не посочи никакви цитати или каквото и да било особено казано. Като цяло това е обвиняване за говорене посредством Facebook. "
Осъдените по строгите закони на Тайланд за клюка против кралската институция могат да получат до 15 години затвор. Тайланд е поръчал 61 милиона дози от имунизацията. Siam Bioscience възнамерява да създава 200 милиона дози от тази ваксина за кралството и по-широкия район всяка година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР