Милена Шаркова е вдовица на командоса Емил Шарков, който бе

...
Милена Шаркова е вдовица на командоса Емил Шарков, който бе
Коментари Харесай

Вдовицата на командоса Емил Шарков: Убиецът му ме тормози! Тази гнусна, изперкала твар ми пише писма

Милена Шаркова е вдовица на командоса Емил Шарков, който бе погубен на 14 март 2014, ден откакто навърши 40 години. Тогава отряд от барети обсади жилището на 54-годишния Петко Петков в Лясковец, с цел да му отнеме нелегално притежавани оръжия.

Милена споделя, чер в никакъв случай не се е срещала с килъра на мъжа си и няма такова предпочитание.

„ Нито за момент не съм имала нужда да беседвам с килъра на Емо. Не съм ходила на делата, не желаех и не желая да го виждам. Той прави психарските си опити да се свърже с мен и с други близки с писка, които непосредствено хвърлях. Не желая по никакъв метод да се докосна до тази гнусна и изперкала гад. Справедливите присъди ги раздава Господ. На каквото и да го осъдят тук на земята му е малко. Цяло благополучие е, че жертвите не са доста повече.  Момчетата са били оставени от ръководещите акцията като пушечно месо на двете тераси на жилището на лудия, без да могат да могат да обхванат през барикадираните със заварени радиатори прозорци, до момента в който той стреля от вътрешната страна “, споделя Милена.

Вдовицата на Шарков е носителка на купите „ Мисис България 2008 “, „ Мисис Континентал 2009 “ и „ Мисис дама на годината 2012 “. През последните 4 години дава отговор за маркетинга на най-голямата комерсиална верига в България, оперираща с над 1060 обекта в цялата страна. Има 19-годишна щерка Теа, която е първа година студентка по актьорско майсторство, написа " Галерия ".

Днес Милена още веднъж е срещнала любовта . С Лъчезар Петров се срещат около работните си задължения и последователно сред тях се зародила благосклонност и другарство.

„ Всичко стана доста естествено и в най-подходящия миг, когато очевидно съм била подготвена да „ пусна Емо “, както се показват приятелките ми, и да отворя сърцето си за нов човек. Не съм изпитвала виновност и по знаците, които продължава да ми дава Емо, съм сигурна, че той се радва, че още веднъж се усмихвам и върша проекти за бъдещето, споделя Милена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР