Милан сгреши в пети от последните си шест мача в

...
Милан сгреши в пети от последните си шест мача в
Коментари Харесай

Гол в 32-рата секунда спря Милан

Милан сгреши в пети от последните си шест мача в Серия А, завършвайки наедно 1:1 при визитата си на Болоня от 30-ия кръг на италианския шампионат. По този метод „ росонерите “ остават на четвъртото място във краткотрайното класиране с 53 точки, само че единствено на две пред градския си противник Интер, който по-късно довечера приема Монца. Болоня е осми с 44 точки.

Срещата стартира кошмарно за Милан и след едвам 32 секунди игра домакините към този момент имаха задатък в резултата. Стефан Пош бе пропуснат отдясно, съумя да пробие в наказателното поле и пусна към Никола Сансоне, а за него остана най-лесната задача просто да чукне топката в опразнената врата на Милан за 1:0.

Шест минути по-късно Анте Ребич навлезе в наказателното поле на домакините и след единоборство със противник се свлече на замята, за което изиска дузпа, само че 11-метров углавен удар не последва.

В 22-ата минута Алесандро Флоренци извърши директен свободен удар към десния ъгъл, само че Лукаш Скорупски съумя да се намеси и мазета в корнер.

В 40-ата минута „ росонерите “ въпреки всичко съумяха да изравнят. След бъркотия в наказателното поле на Болоня топката падна право в краката на Томасо Побега, който не се поколеба и нанесе страховита тупалка, като не остави никакви шансове на Скорупски – 1:1.

През второто полувреме Милан провежда няколко положителни офанзиви, само че футболистите на гостите бяха ялови пред гола и опропастиха нелошите шансове за попадение.

В 84-ата минута Браим Диас направи отличен самостоятелен пробив през центъра на терена, стигна до границата на наказателното поле, откъдето натисна спусъка, само че бе доста неакуратен и топката излезе високо над вратата в навън.

Три минути по-късно топката срещна ръката на Джон Лукуми в наказателното поле, Милан имаше съществени искания за дузпа, само че поради рикошет в крайници на колумбийския защитник такава нямаше.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР