Милан постигна важна победа с 2:0 над Беневенто у дома.

...
Милан постигна важна победа с 2:0 над Беневенто у дома.
Коментари Харесай

Милан с ценна победа по пътя към голямата цел

Милан реализира значима победа с 2:0 над Беневенто вкъщи. Срещата бе от 34-ия кръг на Серия " А ". Хакан Чалханоолу откри резултата в 6-ата минута, а след час игра Тео Ернандес удвои.

Така " росонерите " събраха 69 точки и най-малко краткотрайно излязоха на второ място във краткотрайното класиране. Беневенто е тъкмо под чертата с 31 точки.

Отлична офанзива разреши на Милан да поведе още в 6-ата минута. Хакан Чалханоолу комбинира с Франк Кесие, който подаде към Алексис Салемакерс. Той насочи топката към наказателното поле, където Кесие я пропусна за Чалханоолу, който от близка отдалеченост я прати в мрежата.

Малко по-късно Джанлука Лападула пропусна отлична опция да изравни.

Милан продължи да атакува, само че Монтипо отрази удари на Леао и Ибрахимович. В 37-ата минута Тео Ернандес насочи прекрасен удар, откакто залъга защитата на Беневенто, че се готви да подава, само че стражът на гостите се оправи чудесно.
 Снимка 529399
Източник:

В края на полувремето " росонерите " имаха нови две благоприятни условия за гол. Първо удар на Бенасер срещна тялото на състезател на гостите, а малко по-късно и Златан пропусна.

В 55-ата минута Монтипо за трети път в мача избави против Ибрахимович, който съумя да се пребори със отбраната на Беневенто. Така се стигна до 60-ата минута, когато топката още веднъж се озова в краката на Ибрахимович в наказателното поле. Шведът стреля, Монтипо избави, само че при добавката Тео Ернандес прати топката в мрежата. При попадението породиха подозрения за засада, само че реферът призна гола.

В 87-ата минута добра опция за трети гол пропусна Браим Диас.
 Интер победи Кротоне с 2:0 като посетител
Интер прати Кротоне в Серия " Б " и се приближи до купата

" Нерадзурите " надделяха своя противник с 2:0 като гости
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР