Милан е в борбата за първа титла от сезон 2010/11

...
Милан е в борбата за първа титла от сезон 2010/11
Коментари Харесай

Новите собственици идват в Милан до дни

Милан е в битката за първа купа от сезон 2010/11 на терена, а на отвън него не престават усилените информации за промяната на собствеността в миланския гранд.

Днешното издание на " Гадзета дело Спорт " удостоверява, че договарянията сред Elliott Management и Investcorp за продажбата на " Дявола " за 1,1 милиарда евро не престават.

Изданието добавя, че планът на основания в Бахрейн фонд е повече от упорит. Целта е още веднъж да се утвърди Милан като един от десетте най-хубави клуба в международния футбол, само че това е средносрочен до дълготраен проект и ще са нужни няколко години за постигането му. Връщане на " росонерите " на върха се цели освен като спортни резултати, само че и финансово и маркетингово.

Що се отнася до самите договаряния, витае мнението, че до договорка ще се стигне скоро, защото сме във финалната фаза на така наречен надлежна инспекция.

Investcorp има за цел да приключи договорката до края на април, само че от Elliott не форсират развоя на събитията и съглашението може да пристигна при започване на май.
 Малдини: Горд съм с Милан
Малдини: Горд съм с Милан

" Тази същинска страст е в основата на нашата работа "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР