Микрофонът с, който рапърката в Лас Вегас миналата седмица, се

...
Микрофонът с, който рапърката в Лас Вегас миналата седмица, се
Коментари Харесай

Микрофонът, с който Карди Би замери фен, достигна $90 хил. на благотворителен търг

Микрофонът с, който рапърката в Лас Вегас предходната седмица, се продава на търг за щедрост в eBay.

Според на Скот Фишър, който е притежател на аудио компанията, предоставила микрофона за осъществяването на Карди Би, приходите от продажбата ще бъдат дарени на две благотворителни организации. Това са Friendship Circle, която оказва помощ на младежи в неравностойно състояние, и Wounded Warrior Project, която обслужва потърпевши ветерани от война и техните фамилии.

Наддаването все още е достигнало 90 000 $.

,,Микрофонът към момента работи. Тествах го, когато се върна в аудио магазина ни този следобяд (31 юли). Ако в миналото поискате да го употребявате, ще имате потребност от правоприемник, който не е част от търга. Ще включа и писмо, в което се показва, че това е действителният микрофон, показан във всички видеоклипове от Drais Beach Club на 29 юли, който Карди Би хвърли по човек от публиката. ", показва Скот Фишър в обявата.

A concertgoer threw a drink at Cardi B while she was performing on stage. Video captured her response
— CNN (@CNN)
В обява във Facebook Фишър твърди, че желае да се опита да направи нещо положително, като споделя, че е бил поощрен от обкръжението си да продаде микрофона.

„ Реших да го продам на търг след известно поощрение от хората. 100% от облагата ще бъде разграничена поравно сред 2 благотворителни организации ".

Наддаванията завършват на 8 август.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР