Микробус удари линейка в Пловдив – пациентка с инсулт и

...
Микробус удари линейка в Пловдив – пациентка с инсулт и
Коментари Харесай

Микробус удари линейка в Пловдив – пациентка с инсулт и лекарка са ранени

Микробус удари кола за спешна помощ в Пловдив – пациентка с инсулт и лекарка са ранени. Бусът връхлетял върху колата за спешна помощ. Тя предходна на алено с включена сигнализация, защото транспортирала пациентка с кислородна маска и със подозрения за инсулт.

„ Дано не са потърпевши доста тежко. Молим се всички сътрудници и се надяваме да се възстановят “.

Така лекари в Спешна помощ разясняват случая, случил се до някогашната Мебелна къща в Пловдив. Пострадала е лекарката, която е пътувала в профилирания автомобил. Ударът бил много мощен и е предизвикал натъртвания на лекарката.

Линейката била с включени светлини и предходна на алено, защото транспортирала пациентка със подозрение за инсулт. Жената била с кислородна маска, разясниха от Спешния център.

„ Линейката караше бързо и идваше откъм „ Тракия “. Мина на алено. В това време бусът вървеше на зелен светофар и конфликтът стана за секунди “, описват очевидци.

Медицинският автомобил е ударен от дясната страна.

И пациентката, и лекарката са откарани в УМБАЛ „ Св. Георги “. В момента ги преглеждат и им вършат проучвания. Пациентката е настанена в отделението по вътрешни заболявания, споделиха от лечебното заведение.

 

Източник – 24 часа

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР