Михаил Касабов внесе документи за вписване в Търговския регистър, впоследствие

...
Михаил Касабов внесе документи за вписване в Търговския регистър, впоследствие
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Конгресът трябва да се проведе в НДК, да се излъчва на живо и в присъствието на журналисти

Михаил Касабов внесе документи за регистриране в Търговския указател, след това съдът направи предложение да бъдат оправени и тези документи, и той го направи, и след това е вписан в Търговския указател. Сега изтича тридневният период, в който може да се апелира това регистриране. До края на деня, в случай че не бъде обжалвано това решение, Касабов е вписан публично, и към този момент може да съставлява краткотрайно БФС като президент. Това съобщи един от претендентите за президент на БФС Димитър Бербатов в предаването " Денят стартира " на Българска национална телевизия.

" Това което може да се случи е някой от Изпълкова да апелира това регистриране. Хората, които са дали своят вот единомислещо за неговото назначение първия път, в този момент може да реши да апелира личното си решение. Те нямат право да се жалят пред Софийски градски съд, а единствено пред Конреса. И в този момент в случай че някой от тях апелира пред Софийски градски съд, желая да видя дали Софийски градски съд ще допусне сходна тъжба, тъй като и преди е имало такива тъжби, и тогава софийски градски съд е споделил, че би трябвало да се жалите пред Конгреса. Любопитен съм да видя в случай че някой арбитър наруши закона и допусне сходна тъжба да стигне при него, персонално аз ще обявявам името на съдията ", изясни Бербатов.

" Ако конгресът се организира на 15 март, отлично. Но по-важно е той да е изработен транспарантно, професионално, да няма някой да апелира. Моето персонално мнение е, че той не би трябвало да бъде в хотел. Трябва да бъде в НДК ", разяснява Бербатов.

Той изясни още, че на Конгреса би трябвало да бъдат позволени публицисти, както и той да бъде предаван онлайн.

" С моя екип демонстрираме, че упорството и постоянството в вярната посока са видни за всички, с цел да може след това никой да не може да апелира Конгреса. Да се завърши това нещо и който бъде определен да се опита да гради, да строи към по-добро. За следващ път ще обиколиме страната, с цел да се опитаме да ги убедим какво желаеме да създадем ", сподели Димитър Бербатов.

" Който и да бъде определен, една от дилемите му е изключените клубове да бъдат върнати ", разясни и още той.

Бившият футболен национал разяснява и кандидатурата на Георги Градев за президент на БФС. Градев бе част от екипа на Бербатов.

" Човек в някакъв миг се разделя с хората, които е работил, това са естествени неща. Няма проблем, дано създадем почтена конкуренция. Това обаче, което не ми харесва е да се атакуват хора от моя екип. Не ми харесва да се нападат членове на даден екип, аз не бих си го разрешил, това не е спортменстки ", добави Бербатов.

" С цялото ми почитание към сегашните претенденти за президенти, не мисля, че се виждам като вицепрезидент на някой от тях ", съобщи той.

Вижте целия диалог във видеото!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР