Михаела Маринова отново сама, бившият й избяга с 200! Михаела Маринова

...
Михаела Маринова отново сама, бившият й избяга с 200!
Михаела Маринова
Коментари Харесай

Свърши се: Защо Александър Дюлгеров би шута на Михаела Маринова?!

Михаела Маринова още веднъж сама, някогашният й избяга с 200!
Михаела Маринова е още веднъж сама. След три години луда обич с футболиста Александър Дюлгеров се оказа, че той й е бил шута. В момента Мишето е в Полша, където евентуално ще полее и рождения си ден, само че с нея са единствено другари. От Сашо няма и диря.
 Михаела Маринова
Михаела Маринова още веднъж е сингъл

На собствен ред Дюлгеров отпразнува своя рожден ден без Михаела, като на купона даже се е гушкал с друго момиче. Дали то е новото му гадже, не е ясно, само че е повече от евентуално, разясняват близки до Маринова.

От известно време насам правеше усещане, че Михаела не пуска фотоси с обичания си, както постоянно правеше преди. Имаше интервал, в който тя не спираше да се демонстрира с Дюлгеров и да показва на всички любовта си. Е, това секна още преди месеци, в които двамата са имали съвсем постоянни спорове.

Източници разкриха, че Сашо е бил неудовлетворен от все по-разкрепостеното държание на Маринова, изключително в новите й фотосесии, където пробва да се прави на съдбовна лейди. Не изключително сполучливо, само че въпреки всичко това е подразнило доста футболиста.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР