Михаела Маринова без съмнение е едно от големите открития на

...
Михаела Маринова без съмнение е едно от големите открития на
Коментари Харесай

Михаела Маринова е готова да направи Стъпка напред

Михаела Маринова без подозрение е едно от огромните открития на X Factor у нас. Не инцидентно Джеймс Артър без никакво съмнение я избра за собствен любимец и дори долетя в София за финала, с цел да я поддържа на сцената. От тогава дребното момиче се трансформира в млада жена и към този момент е измежду най-успешните български певици, с куп награди, първи места в класациите, милиони фенове и дори дебютен албум.

На 9 октомври, след двукратно отсрочване поради обстановката с вируса, Михаела ще излезе на сцената дружно с някои от най-хубавите родни музиканти, с цел да показа своята „ Стъпка напред “. До нея ще застанат Любо Киров и Pavell & Venci Venc’, с които изпълнителката има взаимни песни.

Минавайки през трак листа на албума и концерта, почитателите ще открият огромни шлагери като „ Не ти ли стига “, „ Листата падат “, „ Стъпка напред “, „ Един против различен “, „ Страх от самотност “, „ Мога “, „ Очи в очи “, само че и страхотни нови песни, една от които – „ Другата стая “, излиза с видео единствено седмица преди концерта.

„ Другата стая “ е доста „ Михаелско “ парче, както феновете на певицата обичат да споделят. В него за следващ път невъобразимият глас на Михаела решително си играе със мощна мелодия, запаметяващ се припев и забавен текст, въртящ се към метафората за другата стая, която може да е и чувството за близостта на обичания човек, и това място, където са фантазиите ни - сякаш близо, а в действителност постоянно не при нас, а в другата стая.

Автори на музиката и текста към песента са самата Михаела, Павел Николов от хип хоп дуото Pavell & Venci Venc’ и Веселин Николов – VessoU.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР