Миграцията не е национален, а общ европейски проблемq написа лидерът

...
Миграцията не е национален, а общ европейски проблемq написа лидерът
Коментари Харесай

Борисов след среща с Нехамер: Миграцията не е национален, а общ европейски проблем

" Миграцията не е народен, а общ европейски проблем " q написа водачът на ГЕРБ в профила си във Facebook. Постът е съпроводен със фотография на Борисов и федералния канцлер на Австрия Карл Нехамер, който е на посещаване в България.

" Увеличеният миграционен напън към Европа ни задължава да се борим дружно за общите ни граници. Това заявих по време на среща с моя огромен другар канцлера на Австрия Карл Нехамер. По време на диалога заявих, че ГЕРБ е партията, която лидира всички процеси в Народното събрание, които препотвърдиха евроатлантическата ориентировка на България. Като образец показах признатите закони за 100% диверсификация на съветското нуклеарно гориво, за отхвърли за импорт на съветски газ, за Лукойл, за даване на военна помощ на Украйна, за построяването на два нови нуклеарни реактора IP-1000, както и процесите по евроинтеграцията на Република Северна Македония и страните от Западните Балкани.

По време на срещата показах вяра, че общия европейски ангажимент за поддръжка на Украйна и украинския народ ще продължи. Руската експанзия няма място в актуалния либерален свят.

С Карл бяхме безапелационни, че партиите от Европейската национална партия би трябвало постоянно да се поддържаме. Уверени сме, че единствено дружно можем да решаваме проблемите на Европа и провокациите пред демократичния свят ", написа още Борисов, представен от БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР