Миграционната политика на ЕС пренебрегва проблемите на най-засегнатите държави на

...
Миграционната политика на ЕС пренебрегва проблемите на най-засегнатите държави на
Коментари Харесай

Салвини се закани на Париж и Берлин по миграционната политика

Миграционната политика на Европейски Съюз подценява проблемите на най-засегнатите страни на Средиземно море, оплака се вътрешният министър на Италия Матео Салвини, представен от медии.

Салвини, също вицепремиер на Италия, подлага на критика централната роля на Франция и Германия в прокарването на миграционната политика на Европейски Съюз.

" Стига с решения, които се вземат единствено в Париж и Берлин ", написа той във " Facebook ", съпроводено с писмо, изпратено до френския вътрешен министър Кристоф Кастанер.

" Италия повече няма да приема всички мигранти, идващи в Европа. Франция и Германия не могат да вземат решение мигрантската политика с занемаряване на настояванията на най-изложените страни като ние и Малта ", предизвести Салвини.

Салвини, водач на крайнодясната партия " Лига ", обмисля излизане от съдружното държавно управление, което може да докара до предварителни избори. " Лига " е в конфликт с Движение " Пет звезди " за имиграцията и други основни въпроси.

Социологическите изследвания демонстрират, че " Лига " е най-популярната партия в Италия поради позицията й по проблема с миграцията.

Според Международната организация по миграция минимум 426 души са починали в централната част на Средиземно море тази година при опит да доближат до Стария континент. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР