Миглена Каканашева с крясъци потърси сметка на Джулиана за думите

...
Миглена Каканашева с крясъци потърси сметка на Джулиана за думите
Коментари Харесай

ДО БОЙ! Джулиана Гани излезе от кожата си, щеше да размаже Мегз

Миглена Каканашева с викове потърси сметка на Джулиана за думите й, че се е държала зле с майка си и даже е била подготвена да я удари при едно пътешестване от София до Пловдив. Това е разказала майката на Гани преди време, която е била в колата и е станала очевидец на грозни подиуми.

С истерични викове Мегз атакува Джулиана, която се опита със починал звук да изясни на самозваната дизайнерка, че споделя това, което е чула от личната си майка, на която е склонна да има вяра повече от колкото на шивачката.

Нервната рецесия на Мегз продължи досега, в който другояче спокойната Джулиана скочи и изкрещя в лицето й:

„ Не ми викай! Разбра ли, бе мухло! Разкарай се от тук. Не мога да те вдишвам, ти си ненормална кукувица. Ти си една душевен неуравновесена жена “, избесня Джулиана.

Мегз се разплака и дълго време не спря да крещи и да занимава съквартирантите с тематиката, които обаче не й съчувстваха по никакъв метод. Само Дани Петров се опита да я успокои и я накара да си легне.

С държанието си в Къщата Каканашева съумя да си навлече омразата на всички в шоуто. В последните номинации тя поведе класацията с цели 5 точки, само че се избави сама, поради гаф на Шеф Петров.

„ Два метра съм, в случай че не бяхме в предаване щях да я опукам “, сподели афектираната Джулиана.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР