Миглена Каканашева Мегз определено е едно от най-нашумелите и коментирани

...
Миглена Каканашева Мегз определено е едно от най-нашумелите и коментирани
Коментари Харесай

Чашата преля! Мегз осъзнай се! Иска по-висок хонорар от Преслава за ВИП Брадър

Миглена Каканашева Мегз несъмнено е едно от най-нашумелите и коментирани лица сега. Тя е ексцентрична и дръзка. Едни я дефинират като глупава и необразована, други като една от дребното съумели хубавици в България. Трети считат, че е грозна и нелепа, а мнозина й се възхищават и я имитират или и завиждат за лъскавия живот. Едно е ясно Мегз е необичайно събитие, което буди нечуван интерес. С всички си тези качества Каканашева е един от най-желаните герои за новия сезон на ВИП Брадър.

Амбициозното миньонче наподобява го осъзнава и по всякакъв начин се качва на главата на продуцентите.

Най-новата клевета е че през вчерашния ден навръх финалната права на подписването Мегз изръсила, че е проучила хонорарите на участници в предни сезони и нейният хонорар от близо 100 бона към този момент и се коствал невисок. Тя почнала да се съпоставя с участници като Десислава и Преслава и да желае техните възнаграждения от по 150 хиляди.

Чашата преляла за продуцентите на брадъра. За следващ път договорът не е подписан. Най-вероятно те няма да устоят още дълго на шантажирането на Мегз и ще й бият шута колкото и висок рейтинг да се чака да им донесе.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР