Миглена Каканашева, известна като Мегз, впечатли последователите си в Instagram,

...
Миглена Каканашева, известна като Мегз, впечатли последователите си в Instagram,
Коментари Харесай

Рисуване, вино и червено бельо: Мегз говори за своята специална "стена на емоциите"

Миглена Каканашева, известна като Мегз, впечатли почитателите си в Instagram, откакто показа няколко свои фотоси по провокативно алено долни дрехи. Оказа се, че сексапилната фешън дизайнерка освен съблазнява в този тип, само че и се отдава на разнообразни духовни практики, в това число и... изобразяване. Очевидно още една родна звезда си има обичано занимание, за което научаваме в този момент.

Виж още: Изненада! Красавицата на Малкълм го подари с първа рожба, артистът е на седмото небе от благополучие

" Малко духовна процедура за тези, които се интересуват. Вкъщи имам една стена, която алегорично назовавам стената на страстите. Цялата е покрита с бели платна. Върху тях рисувам. Късно вечер или в неделя, когато работя върху себе си. Понякога до момента в който медитирам, или до момента в който танцувам. Върху тях изливам страстите си. Много постоянно на платната излиза повече в сравнение с разсъдъка ми в дадения миг осъзнава. Това е техника, с която изкарвам потиснатите си страсти. И метод да споделям с най-скритите си мисли. Когато се усетя, че излизам от дадения интервал и ми е време за нов. Свалям платната. Събирам ги на куп и ги пламтя. За да се освободя от всичко, което в миналото е било ограничаване за мен. Редя нови платна. Бели. И отново събличам душата си по тях ", написа сексапилната Мегз.

Екстравагантната визия, само че и дълбоки откровения на Мегз, провокираха мнения измежду нейните почитатели. Впечатлени от нейните фотоси се оказаха също Венета Райкова и Наталия Кобилкина, като и двете не скриха положителните си усещания от дизайнерката. 

Виж още: Любов, кавги, бракоразвод и отново обич: Преслава трогна Софи за годишнината от сватбата ѝ с Гринго  

Изображение: https://www.instagram.com/megz_miglena_kakanasheva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР