Миенето на прозорци не е от най-приятните занимания и всяка

...
Миенето на прозорци не е от най-приятните занимания и всяка
Коментари Харесай

Приятелка ме светна на страшна хитрост, с която прозорците остават искрящо чисти през цялата година

Миенето на прозорци не е от най-приятните занимания и всяка стопанка ще се съгласи с това. Лично за себе си мога да кажа, че това е най-противното нещо на света.

И не тъй като съм мързелива или обичам да пребивавам в бедност. Просто не устоявам тази монотонна работа, боязън ме е да не падна от високо и не на последно място - не обичам да правя неща, които не дават резултат!

Ако би трябвало да бъда почтена, постоянно съм миела прозорците два пъти в годината - напролет и в края на есента. И от дълго време съм изгубила вяра, че мога да се веселя на чисти прозорци през цялата година, по тази причина просто се старая да подкрепям някаква непорочност.

Наскоро обаче приказвах с другарка и някак си диалогът стигна и до омразните прозорци. Реших да й се оплача, че скоро отново иска ми се наложи да ги мия. А тя изненадващо стартира да се смее.

"Аз имам една рецепта, която употребявам от дълго време. Благодарение на нея от дълго време не се мъча. Веднъж годишно ги затрупвам със предпазен разтвор и си свиркам. Прозорците постоянно блестят. Освен това не полепва никакъв прахуляк и нечистотия ", сподели ми тя.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР