Microsoft Window 10 е най-новата операционната система на Microsoft, съчетаваща

...
Microsoft Window 10 е най-новата операционната система на Microsoft, съчетаваща
Коментари Харесай

Windows 10 Pro OEM: $10,69, Office 2016 Pro: 26,94

Microsoft Window 10 е най-новата операционната система на Microsoft, съчетаваща най-силните страни на Windows 7 и 8. А Microsoft Office 2016 Professional Plus е местна версия на най-новите Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher и Access. Тези принадлежности оказват помощ в ежедневната работа, в връзките и в професионалните изявления. Файловете могат да се записват и в електронен облак, което е доста комфортно при взаимна работа на хора и екипи, които физически не се намират на едно и също място.

Най-хубавото е, че този необикновен програмен продукт може да бъде наличен с еднократно възнаграждение. Не са нужни месечни такси или абонаменти. Не е належащо да харчите доста. Това са единствено $26,94 на електронния магазин goodoffer24 при потребление на специфичния електронен ваучър, даден по-долу.

Goodoffer24 предлага една невероятна услуга, в границите на която получавате своята поръчка по електронната поща. Всичко става единствено за няколко минути при 100% гаранция за приемането. Предлага се необятна гама от способи за разплащане – Paypal, кредитни карти, Paysafecard и други.

 Goodoffer24

Можете да спестите още 15% от всички поръчани софтуерни артикули, в случай че употребявате електронния ваучър Gokaka15off!

• Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) за $10.69
• Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1 PC) за $26.94
• Windows 10 Pro + Office 2016 Pro –Bundle за $33.18
Goodoffer24 предлага бърза доставка и най-хубавото обслужване
След закупуването, продуктовите ключове за активирането на софтуера получавате в е-поща. Няма пощенски или куриерски разноски! Не е нужно да чакате дни за доставката.

Преди да пристъпите към активацията, апелирам, изтеглете формалния Microsoft Office 2016 Professional от сървърите на Microsoft. Изтеглянето е гратис и би трябвало да се съобразите, дали желаете 32 или 64-битовата версия на офис пакета.

Не забравяте, че Windows 10 ще поддържа универсалните приложения за Office!  Microsoft основава универсални приложения за Office с поддръжката на сензорни екрани, които ще могат да се употребяват на всевъзможни компютърни устройства. Бъдещите Windows Phone и Windows таблети ще се продават с към този момент конфигурирани Office приложения.

Моля, имайте поради, че с този продуктов ключ не можете да надстроите Windows Home до Windows Pro. Необходимо е първо да изтеглите формалния дисков облик на операционната система и да я активирате посредством получения по електронната поща продуктов ключ.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР