Microsoft обяви плановете си да изгради три центъра за съхранение

...
Microsoft обяви плановете си да изгради три центъра за съхранение
Коментари Харесай

Microsoft налива 1 млрд в Гърция

Microsoft разгласи проектите си да построи три центъра за предпазване на данни в покрайнините на Атина. Това ще обезпечи вложения до 1 милиард $ на гръцката стопанска система, която е парализирана от пандемията.
Новината бе обявена от софтуерния колос и гръцки министър председател Кириакос Мицотакис след девет месеца поверителни договаряния. Сделката включва още цифрови стратегии за образование за към 100 000 чиновници от обществения и частния бранш, както и образование на преподаватели и студенти.

" Тази забележителна инвестиция е отражение на нашето доверие в гръцката стопанска система, гръцкия народ и държавното управление. " „ Това не е нещо, което вършим постоянно и е елементарно за схващане “, сподели президентът на Microsoft Брад Смит на гала в Акропола.

Гръцката стопанска система, която неотдавна излезе от многогодишна финансова рецесия, беше мощно наранена от пандемията Covid 19 и падна с 15,2% през второто тримесечие на тази година. Равнището на безработица се увеличи до 18,3% в края на юни от 16,4% при започване на годината.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР