Мейсън Маунт е на ръба да напусне Челси и според

...
Мейсън Маунт е на ръба да напусне Челси и според
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед иска да пробута Магуайър като разменна монета за Маунт

Мейсън Маунт е на ръба да напусне Челси и съгласно разнообразни изявления той към този момент е договорил персоналните си условия с Манчестър Юнайтед, с цел да премине на " Олд Трафорд ". Искането на Челси от 70 милиона паунда обаче беше съществена спънка, защото " алените дяволи " не имат вяра, че играчът коства толкоз доста.

Според The ​​Sun Хари Магуайър, който би трябвало да напусне клуба през лятото, може да бъде употребен за намаление на желаната цена, защото британският национал се прави оценка на към 30 милиона паунда. Новият управител на Челси Маурисио Почетино се опита да подпише със бранителя, до момента в който беше в Тотнъм, само че президентът Даниел Леви не беше уверен, че това ще е положително попълнение.

Ако Юнайтед принуди Магуайър да напусне, тогава " алените дяволи "  трябва да платят половината от заплатата му, която възлиза на 10 милиона паунда. Централният бранител изостана от Рафаел Варан, Лисандро Мартинес и Виктор Линделоф в ротацията на Ерик загар Хаг и е припрян да търси ново предизвикателство, където да получи повече минути на терена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР