Метц и Сент Етиен завършиха наравно 1:1 в мач от

...
Метц и Сент Етиен завършиха наравно 1:1 в мач от
Коментари Харесай

Голът на годината измъкна Сент Етиен в Метц

Метц и Сент Етиен приключиха наедно 1:1 в мач от 12-ия кръг на Лига 1. Двубоят ще се запомни с фамозния гол на тунизийския нападател на гостите Уахиб Хазири, който се разписа с удар от своята половина. Попадението сигурно е любимец за гол на годината.
Hello sir
U missed this?
— Jonas (@CricketerJonas)
Метц поведе посредством Фарид Булая в 9-ата минута, само че единствено след 7 минути публиката беше смълчана. В 16-ата минута Уахиб Хазири взе топката пред личното наказателно поле и още преди да стигне центъра, реши да стреля. Стражът на Метц Александре Укиджа бе излязъл напред и макар опитите му да се върне на голлинията, топката се оплете в мрежата му. Шедьовърът на Хазири наля олово в краката на домакините, които не съумяха да излязат от шока до края на мача.
Сент Етиен, воден от Клод Пюел, се избави от следващо проваляне в шампионата този сезон, само че все пак остава на последното място в класирането. Сент Етиен към момента няма победа в шампионата и е с едвам 6 точки. Положението на Метц не е доста по-завидно, само че отборът въпреки всичко има една победа, като е 18-и със 7 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР