Metallica обявиха последния си концерт за тази година. Бандата ще

...
Metallica обявиха последния си концерт за тази година. Бандата ще
Коментари Харесай

За първи път: Metallica с концерт в Саудитска Арабия

Metallica оповестиха последния си концерт за тази година. Бандата ще има хедлайнерско присъединяване на 14 декември в Рияд, столицата на Саудитска Арабия.

Джеймс, Ларс и компания ще свирят на тридневния фестивал Soundstorm, който се организира в страната. Излишно е да споделяме, че такова знамение в никакъв случай не се е случвало до момента в този завършек на света, тъй че концертът се обрисува да бъде много любопитен.

Това е първи концерт на Metallica в Саудитска Арабия и първи концерт на огромна метъл тайфа в страната на обществено събитие.

Други огромни имена, които безспорно ще зарадват саудитската публика са Фарел Уилямс, Крис Браун, H.E.R. и Black Eyed Peas. Миналата година фестивалът Soundstorm е бил посетен от 600 000 души. Организатори са локалните промоутъри MDLBEAST.

Metallica персонално оповестиха новината на своя профил във Facebook.

Ето какво разгласи групата:

„ Все още не сме завършили с 2023 година Откри се неповторима въможност пред нас да свирим на огромен фестивал, на който в никакъв случай не сме свирили преди, в една част на света, която доста рядко посещаваме. Развълнувани сме да обявим, че в четвъртък, 14 декември, ще бъдем първата рок група, която ще свири на фестивала Soundstorm в Рияд, Саудитска Арабия. “
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР