Метаболизмът може да се ускори с различни подходи - движение,

...
Метаболизмът може да се ускори с различни подходи - движение,
Коментари Харесай

Лекар каза как да се храним за бърз метаболизъм

Метаболизмът може да се форсира с разнообразни подходи - придвижване, консумация на месо и риба, постоянно хранене по малко, банкет на тонизиращи питиета, на питиета и храни, които подтикват перисталтиката (баластни вещества), люти храни, хранителни добавки, зелен чай и кафе.

Джинджифилът малко е умишлен, като всяка " съвременна " храна, само че, несъмнено, има своето място и в същото време не би трябвало да се подценява. Не би трябвало да се придават чак такива суперкачества на храните. Човек би трябвало да се преценява с географските ширини, на които е роден, споделя доктор Митко Ригов.

Според някои проучвания хлябът с мая се избира пред самун с квас, тъй като маята оказва неподходящо влияние върху имунната система. Такова неподходящо влияние имат и глутенът, както и кравето прясно мляко.

Квасеният самун е по-близък до нашето тяло. Маята е мощен антиген и може да провокира мощна реакция от страна на имунната система с неподходящ за тялото резултат. " Не би трябвало да се употребява всекидневно самун, изключително в случай че е бял, макар че той дава компактност на храната. Той не набира нищо на тялото, а единствено " празни калории ", дори в противен случай, с цел да се усвои и преработи - изисква от тялото да употребява значими биологично дейни субстанции, които са нужни за неговата витална активност ", добавя докторът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР