Местните жители настояват момчето да бъде изселено, защото редовно нападало

...
Местните жители настояват момчето да бъде изселено, защото редовно нападало
Коментари Харесай

Нова Къща На Ужасите В България, Този Път Чудовището Е Дете! По-Рано Е Нахлул В Дома На Семейство И Е Извършил Немислимото!

Местните поданици упорстват момчето да бъде изселено, тъй като постоянно нападало пенсионерите и самотно живеещите хора. 14-годишният Божидар нападнал възрастното семейство, до момента в който спяло. Към 1 часа през нощта той счупил единия прозорец на къщата и влезнал вътре.

Първо се нахвърлил с юмруци върху 77-годишния дядо Петър. Знаел, че същият ден взели пенсиите си към 520 лв.. Бил го до безпаметност. „ Нищо, нищо не си припомням ”, споделя потърпевшият Петър Трифонов.

„ Биха го като куче. Тук на земята го оставиха. После и мен ме би. И единствено викаше дай, къде, къде са парите, дай парите ”, споделя пострадалата Таня Трифонова. След като взел пенсии им, момчето претърсило цялата къща за други спестявания. Но не разкрил и се насочил към хладилника.

Възрастните хора се оплакали в полицията и 14-годишният възпитаник бил арестуван. Той живее в прилежаща къща. За него се грижат баба му и чичовците му. „ Баща му е в пандиза в Пазарджик. Майка му е в пандиза в Сливен, някакви пари крала ”, изяснява Живко Гогов, чичо на момчето.

„ На учебно заведение не върви, откогато татко му влезе в пандиза, не върви. Аз му приказвам, но той не чува от дума ”, споделя бабата на момчето Маргарита Гогова.

Близките му желаят да бъде настанен в изправителен дом. За същото упорстват и хората в Момино село. Утре прокуратурата ще изиска 14-годишният възпитаник да остане за непрекъснато в ареста. „ Срещу него са повдигнати две обвинявания за обир и за кражба. До 3 години е пандизът ”, изясни районният прокурор на Пловдив Чавдар Грошев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР