Местни и чуждестранни гости в Кипър ще могат да се

...
Местни и чуждестранни гости в Кипър ще могат да се
Коментари Харесай

Кипър ще насърчава културния и селския туризъм

Местни и задгранични посетители в Кипър ще могат да се включат в 570 безвъзмездни работилнички за занаяти и обичайни храни и питиета, които стартират от през днешния ден и ще се организират през всеки уикенд до края на годината.

Новата самодейност дава опция на посетителите да почувстват „ достоверния Кипър ”, като по този метод се предизвиква и разпространява културният и селският туризъм, обясниха от туристическото министерство, което провежда и субсидира пробната стратегия.
Безплатните занаятчийски и гастрономични семинари се организират в разнообразни села на острова, известни от епохи със своите индустриални действия и произведения.
Гостите могат да се включат в работилници по обичайните кипърска бродерия, керамика, грънчарство, плетене на кошници, направа на сребърни произведения, дърворезба и други.
Любителите гастрономи могат да вземат участие в приготвянето на вино, сирене, кипърски хлебни и сладкарски произведения, както и други присъщи за острова храни и питиета.
Дейностите във всички работилнички ще предложат на посетителите „ неповторими и достоверни кипърски преживявания ”, твърдят от туристическото министерство.
Заедно със семинарите в регионите, където те се организират, ще бъдат проведени и безвъзмездни обиколки с екскурзовод.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР