Местната власт във Вашингтон не осигури полицейски периметър до сградата

...
Местната власт във Вашингтон не осигури полицейски периметър до сградата
Коментари Харесай

Проф. Йонко Мермерски видя вина в местната власт заради размириците в Капитолия

Местната власт във Вашингтон не обезпечи полицейски периметър до постройката на Капитолия и заради тази причина се получи същинска дисхармония.
Това съобщи в директна връзка от Вашингтон проф. Йонко Мермерски. В предаването той разяснява последните събития в Съединени американски щати, свързани с щурма на последователи на настоящия президент Доналд Тръмп в постройката на Конгреса.
Когато се знае, че ще се организира такова събитие, се обезпечава периметър. Проф. Мермерски посочи, че локалната общественост е спазила вечерния час, въведен след размириците, при които има починали, ранени и арестувани. Българският откривател и преводач акцентира още един път, че е отчаян от локалната власт, която, по думите му, не се е справила с гарантирането на сигурността. Проф. Мермерски означи, че е имало хора, които явно са изглеждали като последователи на Тръмп, само че други с държанието си са посочили, че няма по какъв начин да бъдат поддръжници на настоящия американски президент.
На въпрос дали е допустимо Тръмп да бъде отхвърлен на съображение на 25-тата корекция в американската конституция, и дали откакто му изтече мандата, може да бъде измамен под правосъдна отговорност, проф. Мермерски означи, че всичко е допустимо. " Виждате, че от един или различен политически напън, всичко може да се реализира. Не забравяйте, че имаше опит за импийчмънт на Тръмп, който беше абслоютно безпочвен във връзка това, че Русия е избрала Тръмп за президент на Съединени американски щати. Това беше изрично обикновено ", изрази мнение проф. Мермерски.

Целия диалог гледайте в прикаченото видео.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР