Местната власт, строители и Пътна полиция продължават да търсят решения,

...
Местната власт, строители и Пътна полиция продължават да търсят решения,
Коментари Харесай

Умуват за тапите в Южен заради колектора

Местната власт, строители и Пътна полиция не престават да търсят решения, които да облекчат трафика в южната част на града след старта на Южния обходен колектор.

На извършена среща, в която участваха кметът Здравко Димитров, зам.-кметовете по строителство и превоз Пламен Райчев и Тодор Чонов, представители на компанията реализатор, както и Георги Димкин от Пътна полиция, се взе решение секторът от бул. „ Александър Стамболийски “ сред улица Индустриална и Кукленско шосе да се затвори за работи едвам откакто се отвори за придвижване ул. „ Даме Груев “.

„ Улицата ще е подготвена и ще я отворим преди празниците “, увери изпълнителят Бончо Бонев.

Паралелно тече организация за идващия стадий от плана – още веднъж по „ Александър Стамболийски “ сред пандиза и „ Димитър Талев “.

„ Ще спазим рекомендацията на проектантите по краткотрайната организация директният тежкотоварен трафик да се изведе от града, като ще се употребяват за обходи Коматевско, Кукленско шосе и Околовръстното “, единомислещи бяха кметът Димитров и заместниците му Райчев и Чонов.

Очаква се въпросният сектор да бъде затворен през идната седмица, а сега се прави краткотрайната организация на придвижване.

Изграждането на Южния  обходен колектор е част от изпълнявания от ВиК план „ Инженеринг – планиране, строителство и авторски контрол на обект „ Реконструкция и създаване на канализационната и водопроводна мрежа на гр. Пловдив ”.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР