Месинджърът на WhatsApp вече има възможност да закача съобщения в

...
Месинджърът на WhatsApp вече има възможност да закача съобщения в
Коментари Харесай

В WhatsApp вече можете да закачате съобщения

Месинджърът на WhatsApp към този момент има опция да закача известия в горната част на чата за интервал до 30 дни. Подобна функционалност е налична в мобилното приложение Фейсбук Messenger. Както заяви Meta, тази функционалност сега се популяризира измежду потребителите и няма да се появи за всеки.

За да закачите известие, би трябвало да го натиснете и задържите за известно време, след което да натиснете виртуалния бутон „ Закачи “. По подразбиране едно известие може да бъде закрепено за 7 дни, само че интервалът може да бъде изменен и на 24 часа или 30 дни. Можете да закачите всяко известие, анкета, изображение или даже видеоклип. Администраторите на груповите чатове могат също по този начин да създадат закаченото известие очевидно единствено за други админи.

Тази функционалност ще ви разреши да закачите основна информация в чата, което ще помогне за ориентиране на връзката в мечтаната посока, без да се отклонявате от оповестената тематика, макар другите мнения, отклонения и съпътстващи истории.

Миналата година Meta започва маркетингова акция, целяща да направи WhatsApp толкоз известен в Съединени американски щати, колкото и другаде по света. За да усили известността на месинджъра, компанията непрестанно уголемява функционалността му, добавяйки нови функционалности. Например по-рано този месец WhatsApp показа самоунищожаващи се гласови известия, а версията за iOS добави поддръжка за шерване на изображения и видео.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР