Месецът ще бъде труден за вас. Тройка мечове носи разбито

...
Месецът ще бъде труден за вас. Тройка мечове носи разбито
Коментари Харесай

Мартенски тароскоп за зодия Лъв

Месецът ще бъде сложен за вас. Тройка мечове носи разрушено сърце, изменничество или мъчителна разлъка. Дори да не сте имали огромни упования в връзките си с някого, се чувствате разочаровани. Някои от вас ще дълбаят в предишното, отваряйки остарели рани. Опитайте се да си спестите токсични свръх-анализи. Вместо това, споделете с правилен другар.

Очакват ви проблеми на работното място. Липса на съдействие или спиране на контакт в региона на кариерата или финансите. Не усещате задоволителна поддръжка и не чувствате, че сте на една вълна с вашите сътрудници, шефове или бизнес сътрудници. Внимавайте доста и вършете дилемите си по конец, не давайте мотиви за спомагателни главоболия. Потърсете и съидейници, от време на време не е във ваш интерес да сте вълк-единак.
Лъвове, следва ви сложен месец
Обърнатият принц на жезлите допуска липса на сила, пристрастеност или мотивация. Загубили сте искрата, която ви движи по този начин решително напред. Ще почувствате невдъхновени или незаинтересовани да преследвате задачите си. Внимавайте да не обърнете това в свирепост и надменност. Не позволявайте да размъти съзнанието ви. Потърсете способи да възвърнете своя тласък – разнородни преживявания или нови взаимоотношения.

Четворка чаши ви носи незаинтересованост или незадоволеност, изключително в прочувствен аспект. Нищо ново не ви се случва, а по този начин копнеете за противоположното! Търсите благополучие в материалното, а то не е там. Чувствате се откъснати от страстите си, изпитвате възприятие на скука. Потърсете още веднъж контакт с вътрешното си „ аз “ и се научете да цените това, което към този момент имате.

Важно е през този месец да отделите време, с цел да осмислите възприятията си и да преодолеете всички мъчителни прекарвания. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР