Месец октомври не спира с изненадите си. През втората му

...
Месец октомври не спира с изненадите си. През втората му
Коментари Харесай

2 – те зодии, които ще получат предложение за БРАК през втората половина на ОКТОМВРИ

Месец октомври не стопира с изненадите си. През втората му половина две от зодиите ще чуят най-важният въпрос в живота си – „ Ще се омъжиш ли за мен? ”. От тях самите зависи каква ще бъде развръзката. Не е желателно да дават позитивен отговор, в случай че същински не го усещат. Разбира се, малко евентуално е да им се наложи да мислят прекомерно дълго, откакто се е стигнало до предложение с пръстен.
Ето кои ще са зодиите, които ще видят обичания си на колене пред тях: Водолей
Водолеите са свободолюбиви натури. Те са последователи на приключенията, на неуморното търсене, на заниманията и на новите страсти. Въпреки това обаче идва един миг, в който всичко това завършва. Настъпва смяна в живота им, само че тя е за положително.
 3 зодии, които ще се влюбят до лудост през втората половина на ОКТОМВРИ 3 зодии, които ще се влюбят до лудост през втората половина на ОКТОМВРИ
Втората половина на месец октомври се обрисува да бъде доста сполучлива за 3 зодии, във връзка с любовта. Те ще имат шанса да намерят...

През есенния месец представителите на една от най-открояващите се зодии ще чуе въпрос, който ще ги накара да се замислят в дълбочина за смисъла на живота. Те ще видят хубав пръстен пред себе си, само че не това ще повлияе на отговора им. Водолеи, гответе се за красива развръзка в живота си. Очакват ви обич, неспокойствие и наслада.
Скорпион
Скорпионите са привикнали сами да търсят и откриват това, от което се нуждаят в живота. Някой обаче е усетил, че към този момент е намерил тях и не пропуща опция да им го каже по един малко по-нестандартен метод.

Представителите и на тази зодия ще бъдат във екстаз, тъй като им следва да преминат в нов стадий от живота си. Ще им би трябвало време, с цел да осмислят протичащото се, само че все пак Скорпионите ще са безпределно щастливи от събитията през октомври.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР