Месец май е един от любимите ни през година -

...
Месец май е един от любимите ни през година -
Коментари Харесай

Първо почивката, после работата: Теа и Наум си подариха мили семейни мигове, Амая - в нов "период"

Месец май е един от обичаните ни през година - хем е топло и слънчево, хем летните жеги към момента предстоят. Това е и идеалното време за СПА туризъм, на какъвто можем да се насладим в някой от многочислените курорти в България.

Виж още: Galina & Galina: Глория разноски внучето, фамилията на певицата си спретна чудноват празник

Именно на такава отмора се любува инфлуенсърското семейство на Наум Шопов, който е дружно с половинката си и щерка им във Велинград. " Толкова пълноценни почивни дни със семейство и другари ❤️ Щастлива съм, че успяхме да си отделим и време единствено за нас тримата.. Да си приказваме, да се смеем, да следим Амая по какъв начин открива всичко ново към себе си ", написа Теа Минкова под фотографията по-долу.

Виж още: Какво е общото сред шофирането и секса? Наталия Кобилкина с явен отговор

От инфото под фрагмента излиза наяве, че след въпросната отмора тримата ще превключат на различен режим, тъй като идва ред на ремонта на новото им жилище. Знаете, Теа и Наум си купиха нов апартамент, в който живеят от известно време и за който описаха във влог.

Виж още: Светлана Гущерова и Християн с благи мнения един за различен в Инстаграм

Великденските празници Теа и Наум посрещнаха в Павел баня, откъдето родом е инфлуенсърката. Във Велинград път тримата с Амая се любуваха на фамилна отмора, като измежду заниманията бяха СПА процедури и... събиране на камъчета в чашка от кафе.

В своя профил Теа пък показа, че щерка ѝ е в интервал " ма-ма " и желае всичко, което е нейно - обувки, очила, гримове... " в случай че може, и от кафето ще ми пие ", споделя тя.

Изображение: https://www.instagram.com/shopov/
https://www.instagram.com/teaminkova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР