Месец декември започва ударно - съвсем скоро предстои една от

...
Месец декември започва ударно - съвсем скоро предстои една от
Коментари Харесай

Ударно начало на декември с първото издание на Grand Fight Arena у нас!

Месец декември стартира стремително - напълно скоро следва една от най-атрактивните галавечери по бойни спортове правени у нас. На 1-ви декември в столичната зала " Асикс Арена " ще се организира първото издание на шампионата " Grand Fight Arena ".

На събитието ще има общо осем дуела. Четири от тях ще бъдат по разпоредбите на ММА, а другите четири - по правилника на К-1. Това са два от най-атрактивните правилника и борбите се обрисуват като същинско представление за почитателите на бойните спортове.
А участниците го подсигуряват - на кръга ще се качат едни от най-хубавите бойни спортисти в своите спортове. Очаквайте скоро цялостен лист на срещите, като за момента можем да потвърдим, че Георги Валентинов ще се бие по правилника на ММА, а Даниел Илиев в K-1.

Валентинов записа няколко участия в влиятелната MMA верига ACB през тази и миналата година, а Даниел Илиев продължава да жъне триумф след триумф на кикбокс кръга, като последното му присъединяване бе преди дни, когато завоюва следващия си шампионски пояс.

Събитието е с начален час 20:00, а билетите са към този момент в продажба и могат да се закупят от Besttickets. mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР