Мерцедес нямат никакви планове да спират с развитието и да

...
Мерцедес нямат никакви планове да спират с развитието и да
Коментари Харесай

Мерцедес разширяват базата си в Бракли

Мерцедес нямат никакви проекти да стопират с развиването и да си почиват, тъй като знаят, че конкуренцията във Формула 1 е безмилостна, и в случай че се провиснал даже за минута, някой ще ги изпревари. Следващата стъпка от проекта им за продължение на превъзходството е разширение въз основата в Бракли, която и сега е внушителна.
Отборът е получил зелена светлина от локалните управляващи за нов градеж към фабриката си и стартира работа напълно скоро. Сребърните стрели от дълго време са желали да разширят зоната си за посетители и оборудванията си за въздушния тунел и в този момент най-сетне са получили позволение от управляващите.

Базата на екипа в Бракли е издигната през 1999 година от BAR, по-късно става благосъстоятелност на Honda Racing и Brawn GP, с цел да може през днешния ден в нея да се обитава Mercedes. Служителите, които работят там, са над 1000, само че очевидно ще стават и повече.

" Ние имаме шанса да разполагаме с нужните средства, а това не постоянно е даденост, само че най-ценното са чиновниците ни. Имаме тим, който работи в екип и не си разрешава да се отпуска. Поддържаме се обосноваване и цялостни с сила. Не мога да си показва да работя с по-добра група хора ", съобщи гордо Тото Волф.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР