Мерцедес-Бенц“ (Mercedes-Benz), заедно с местните си партньори, ще продължи да

...
Мерцедес-Бенц“ (Mercedes-Benz), заедно с местните си партньори, ще продължи да
Коментари Харесай

Хубертус Троска: „Мерцедес-Бенц“ ще продължи да инвестира повече в Китай

„ Мерцедес-Бенц “ (Mercedes-Benz), дружно с локалните си сътрудници, ще продължи да влага повече в Китай, съобщи в изявление за организация „ Синхуа “ Хубертус Троска, член на борда на шефовете немската компания и отговарящ за Китай.

„ Ще разтеглим нашия проект за научноизследователска и развойна активност и индустриална верига и ще ускорим новаторската промяна към електрификация, цифровизация и въглеродна индиферентност, с цел да отговорим на възходящите потребности от първокласна подвижност на китайските клиенти “, уточни той.

Отбелязвайки, че Китай е най-големият индивидуален пазар на компанията и най-големият индустриален център, Троска сподели, че страната също по този начин е и център за софтуерни нововъведения и фокус на развиването на индустриалната верига на компанията, играейки решаваща роля в нейната дълготрайна световна тактика.

„ Уверени сме в дълготрайното развиване на китайския авто пазар и нашия капацитет за напредък в страната “, сподели той.

Според Троска, макар провокациите и несигурността, бизнесът на компанията в Китай е постигнал висококачествено и устойчиво развиване в основни сегменти, с помощта на мощната резистентност на локалната стопанска система и поддръжката от нейните сътрудници и клиенти.

Благодарение на бурно развиващия се китайски пазар на електрически автомобили, „ Мерцедес-Бенц “ е нараснала доставките си в този сегмент със 143 % на годишна база през 2022 година

Троска сподели, че задачата на „ Мерцедес-Бенц “ за въглероден неутралитет резонира с климатичните упоритости на Китай и компанията е подготвена да даде своя принос към екологичното развиване на страната. „ Ще продължим да разширяваме съдействието си с нашите китайски сътрудници в региона на въглеродната индиферентност и ще насърчаваме зелената промяна на нашите бизнес интервенции и цялата индустриална верига, с цел да продължим напред към въглеродно неутрално бъдеще “, уточни той.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР