Меркурий е най-близката планета до Слънцето, тя се движи най-бързо

...
Меркурий е най-близката планета до Слънцето, тя се движи най-бързо
Коментари Харесай

На пълна пара: Меркурий се връща в Близнаци и какво предстои на зодиите

Меркурий е най-близката планета до Слънцето, тя се движи най-бързо и ръководи нещата, които се движат бързо, като нашия разум, нашата връзка, превоза, технологиите, търговията и всичко друго, което се реализира посредством продан на хрумвания.

Доскоро Меркурий беше назадничав, реалокира се в Телец и в този момент е назад в Близнаци. От 13 юни до 5 юли всички ще изпитаме интервал на събуждане: получаваме подтик от Вселената да поддържаме връзка, да пътуваме, да се образоваме, основават се условия за положителни договаряния, вложение в технологии, писане и изложение.

Време ни е да се насладим на общуването с хората към нас, да научим нещо ново, да се срещаме с хора, които отварят съзнанието ни и да използваме мозъка си интензивно.

Близнаци е архетипът на журналиста, тъй че ни следва да събираме информация от допустимо най-вече източници, да бъдем любопитни, адаптивни, да разпространяваме, това, което сме научили и да прилагаме знанията си в материалния свят.

Все отново е добре да внимаваме да не сме прекомерно залепени за телефона/компютъра си, да се пазим от пренасищане от информация и да не променяме цялото си мнение с всеки лек лъх на този информативен вихър. Преди да продължите към хороскопа си, , тъй като прогнозата ще се отнася към него.

И без повече приказки, ви каним в нашата изложба, където ще откриете какво ви чака до 5 юли:
 Меркурий в е още веднъж в Близнаци: какво следва за зодиите  Меркурий в е още веднъж в Близнаци: какво следва за зодиите  Меркурий в е още веднъж в Близнаци: какво следва за зодиите  Меркурий в е още веднъж в Близнаци: какво следва за зодиите
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР